Bezig met laden...

DIENSTEN

Option Media is een betrouwbare partner voor alle postproductie van beeld en geluid. Daarbij zijn we al jaren toonaangevend voor de lokalisatie van audiovisuele content. We vertalen, ondertitelen en dubben voor nationale en internationale filmdistributeurs, televisiezenders, reclamebureaus en film- en televisieproducenten. Wij bieden volledig projectmamangement aan van begin tot einde. Om een optimale distributie te garanderen, kunnen wij uw materiaal op alle fysieke dragers en in alle digitale formaten leveren. Option Media stroomlijnt graag de workflow van een volledig project maar specifieke opdrachten voor bepaalde aspecten van uw productie zijn even goed welkom bij ons.
 
 
 
Postproductie beeld en geluid
Lokalisatie, vertalingen, ondertitling, dubbing, audiodiscriptie
D-Mat, dcp


FACILITEITEN

Bekijk onze studios.

 

Image

#color grading @TV

Color grading

Sound

DubbingsFoleyfairlightVoive over

Cinelounge

Portfolio

Option Media bedankt de vele klanten voor hun vertrouwen en werkt graag samen met iedereen die een interessant audiovisueel verhaal te vertellen heeft.

WENST U UW VOLGENDE PROJECT MET ONS TE BESPREKEN?

CONTACTEER ONS

Ons verhaal


In 1993 wordt Option Media opgericht door acht personeelsleden na een management buy-out. Het aantal medewerkers groeit snel en na vijf jaar realiseert het jonge mediabedrijf een verdubbeling van de omzet. Option Media kent een meer dan succesvolle opstart.

 

Color grading


In de loop der jaren investeert het bedrijf slim in nieuwe digitale technologieën. Die hoogwaardige technologieën moesten een oplossing bieden voor de audiovisuele uitdagingen in onze steeds veranderende, hoogtechnologische maatschappij. In 2015 richtte Option Media een ultramoderne filmruimte in, met uitstekende postproductiefaciliteiten en een gezellige loungebar. In 2016 werden alle geluidsstudio’s helemaal vernieuwd. Dankzij het hoogwaardige technische materiaal én een uitstekend track record van meer dan 20 jaar, is Option Media in de audiovisuele sector gekend als een toonaangevende en een betrouwbare partner.

 

film color grading


Vandaag wil Option Media door het leven gaan als een eerlijk en geëngageerd bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt en duurzame relaties op lange termijn nastreeft. De huidige vennoten Frank Van Caesbroeck en Sabine Van Riel hechten het grootste belang aan klantentevredenheid maar creëren tegelijkertijd een inspirerende en warme omgeving waar het aangenaam samenwerken is. Een werkplek waar werknemers én klanten zich thuis voelen en plezier scheppen in het samen creëren.

 

Team

De kracht van Option Media ligt in haar warm en professioneel team dat uw audiovisuele projecten vol passie aanpakt. Een team van fijne werknemers, die barsten van de positieve energie, wordt versterkt door creatieve freelancers die begaan zijn met uw opdracht. Door al hun kennis te combineren kunnen we alle mogelijke genres en audiovisuele producties verwerken. Samen zoeken we naar de juiste oplossing en de beste projectaanpak op uw maat.


career opportunities

Choose an icon, choose a job, choose life,...

 

 

CO-WORKING SPACE

Option Media gooit haar deuren wagenwijd open voor gelijkgestemde zielen!
 

 

 

 

Beehived media
Soulmade
Webinar solutions
Benuts audio visual effects
Cinélounge

 

Option Media komt in aanmerking voor financiële steun van Screen Flanders, het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) en de BelgischeTax Shelter.

 

contact

Bel ons
+32 15 28 73 00
Adres

Zandvoortstraat 8C
2800 Mechelen
BTW: BE 0449 462 168

*Alle velden zijn verplicht


CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
9 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.